Calendare de perete

Calendare de perete personalizate ieftine

Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem calendare de perete ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera o varietate de hartii si preturi mici la calendare personalizate de birou, de buzunar, triptice, plannere de perete. Preturile afisate sunt pentru hartie standard de 150 gr lucioasa. Toate preturile sunt finale si contin tva!

CALENDARE DE PERETE –  format 45 x 32 cm. Hartie 150gr. lucioasa. Suport spate din carton 300gr.

Tiraj bucati > 10 25 50 100 150 200
12 file + coperta 200 lei 350 lei 670 lei 1250 lei 1900 lei 2320 lei
  6 file + coperta 110 lei 250 lei 480 lei 890 lei 1350 lei 1700 lei

CALENDARE DE PERETE –  format 22 x 31 cm. Hartie 150gr. lucioasa. Suport spate din carton 300gr.

Tiraj bucati > 10 25 50 100 150 200
12 file + coperta 130 lei 215 lei 400 lei 820 lei 1090 lei 1350 lei
  6 file + coperta 80 lei 150 lei 290 lei 540 lei 815 lei 980 lei
 • Toate preturile sunt finale.
 • Calendarele se personalizeaza pe fiecare pagina cu detaliile clientului.
 • Legarea se face cu spira metalica neagra sau alba
 • Pentru prindere folosim agatatoare speciala pentru perete
 • Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov indiferent de cantitatea comandata
  Termen de realizare: 2-4 zile lucratoare
 • Optional putem plastifa coperta: oferta pe email.
 • Optional putem rotunji colturile calendarului: oferta pe email.
 • PENTRU ALTE TIRAJE, VA RUGAM SA SOLICITATI O OFERTA PE E-MAIL: office.flyere@gmail.com

Daca nu ai gasit niciun model pe placul tau, poti apela la serviciile noastre de design si machetare grafica calendare de perete ieftine unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice.

Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta.

Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau calendare de perete ieftine.

Formatul fisierelor la calendare de perete ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru calendare de perete ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid.

Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unor calendare de promovare, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista. Vezi preturile la fiecare in parte: calendare personalizate, calendare de birou, calendare de buzunar

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru calendare de perete ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul calendarului de perete, sau de birou sau buzunar.

De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea calendarului. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata calendare de perete ieftine

In Bucuresti si Ilfov oferim livrare gratuita. In alte orase livram prin curier rapid.

Plata se face la primirea coletului sau cu OP. Pentru optiunea de plata cu OP, se va plati 50% avans, restul la livrare.

Comments are closed.