Pliante a5 – 148x210mm

Pliante a5 (148 x 210mm) | Tipografie bucuresti flyere

Una dintre cele mai ieftine variante este aceea de pliante a5 care se gaseste in oras la majoritatea distribuitorilor de flyere si pliante publicitare. Cei care au afaceri au sesizat disponibilitatea spatiului destul de avantajos pe fiecare fata a flyerului astfel ca dimensiunea de 148x210mm este perfecta pentru a prezenta atat imagini cat si text, sau chiar oferte de pret detaliate.

Pliante A5 impaturite in doua. Format deschis A5 (148,5x210cm), format inchis A6 (105×148,5) – Color Fata-Verso, hartie lucioasa 130gr. Pret Total
100 buc. 130 lei
200 buc. 180 lei
300 buc. 250 lei
500 buc. 350 lei
1.250 buc. 515 lei
2.500 buc. 615 lei
5.000 buc. 885 lei
10.000 buc. 1400 lei
  • Preturile NU contin TVA.
  • ATENTIE: hartia noastra este de 130gr. lucioasa (calitate), nu este inferioara (115gr. sau 90gr.)
  • Preturile sunt aceleasi si pentru tipar doar pe o față.
  • Transport Bucuresti / Ilfov: 15 lei
  • Transport alte localitati: 25 lei (pentru cantitati pana la 5.000 buc.) 35 lei – 10.000 buc. / 45 lei – 20.000 buc
  • PLATA LA PRIMIREA COLETULUI sau in AVANS cu OP.
  • Termen livrare: 3-5 zile lucratoare.
  • Design flyere: 100 lei
  • Design pliante: 250 lei
  • Oferta nu include si design-ul, machetarea, astfel ca daca ai nevoie de design flyere ieftine sau pliante a4, a5 poti apela la graficienii nostri.

Daca ai deja modelul, trebuie doar sa trimiti fisierul pe email impreuna cu numarul de bucati dorit, adresa de livrare si numarul de telefon la care poate suna curierul nostru.

Pe langa spatiul avantajos, trebuie sa mentionam ca si pretul pliantelor a5 este mai mult decat avantajos, ba chiar cel mai mic din Romania, cel putin pe site-ul nostru. Tiparite pe hartie lucioasa de 130gr votata de cei mai multi clienti ca fiind hartia optima pentru a tipari pliante a5 ieftine dar si alte produse precum afisele publicitare a1, a2, a3, a4, a0, 50×70, 70 x 100, acesti pliante te ajuta atunci cand nu stii cum sa iti promovezi instant afacerea.

Ca si sfat, ar fi bine sa mentionezi pe pliant ca oferi o reducere de 5 pana la 30% daca clientul se prezinta cu pliantul la sediul tau, astfel clientul se obliga sa pastreze pliantul tau si sa nu il arunce, daca oferta ta este convenabila pentru el. Bineinteles reducerea poate fi mai mare in functie de sezon sau produsul pe care il oferi, asadar nu e batuta in cuie.

Preturile noastre afisate reperezinta variantele de pliante a5 (148 x 210mm) tiparite color fata-verso, astfel ca nu are rost sa comanzi color doar 1 fata deoarece nu putem modifica pretul, noi tiparind color fata-verso, oferindu-ti avantajul de a profita la maxim de spatiul pe care expui informatiile tale. Fii creativ si provoaca-ne sa tiparim sau sa realizam grafic cea mai buna varianta a fluturasilor publicitari pe care i-ai avut vreodata.

Cum comand pliante a5 sau 148×210 mm ?

Printr-un simplu email pe adresa noastra office.flyere@gmail.com poti solicita atat informatii dar poti comanda direct pliante a5 (148 x 210mm) cu mentiunea ca trebuie sa ne transmiti urmatoarele:
• Nume / Prenume
• Numarul de flyere dorit
• Adresa de livrare
• Numarul de telefon
• Alte detalii (optional)
• Grafica (daca o ai)
In cazul in care nu ai grafica, iti stam la dispozitie cu design pliante a5 ieftine cu ajutorul graficienilor nostri experimentati.
Dupa ce ai trimis comanda pe email, vei fi contactat in scurt timp de catre unul dintre colegii nostri, apoi urmeaza sa dam in lucru comanda ta. Dupa cum stii flyerele merg foarte bine puse in mape de prezentare cu buzunar aplicat.

Despre transport, plata si zone de livrare

Oferim transport in toata tara pliante a5 (14,8x21cm). Transportul este sustinut de firma de curierat Bookurier, partenerul nostru de incredere in ceea ce priveste livrarea rapida si in siguranta.

Plata comenzilor se face la primirea coletului. Livram flyere ieftine in Bucuresti in termen de 2-4 zile lucratoare iar in celelalte orase precum Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Timisoara si restul, termenul de livrare poate ajunge pana la 6 zile lucratoare in functie de numarul comenzilor aflate in lucru si de rapiditatea cu care curierii de pe tara, se misca. Poti alege intre pliante a6, pliante a3, pliante a4 sau pliante a5 ieftine.

Comenzile mai mari de 500 ron se vor plati cu avans 50% iar restul la livrare. Plata se poate face cu OP si cu confirmarea platii trimisa pe email.

Tipografie din Bucuresti nu tiparim doar pliante a5

Nu suntem un magazin la coltul strazii care incearca sa vanda la suprapret orice produs tiparit digital sau offset, ci suntem o tipografie din bucuresti care lanseaza oferte imbatabile atat la pliante a5 cat si la carti de vizita, flyere ieftine, pliante ieftine si nu numai. Solicita pe emailul nostru tipul de lucrare sau proiect pe care ti-l doresti realizat cu ajutorul unei tipografii si vom incerca sa iti oferim solutia cea mai buna pentru a duce la bun sfarsit proiectul. Oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste machetarea grafica a flyerelor a5 si nu numai.

In ce format ne poti trimite fisierele ?

Poti opta pentru trimiterea fisierelor la alegere intr-un dintre formatele urmatoare:
1. JPEG – cel mai cunoscut format existent pe orice calculator sau laptop
2. PDF – se poate citi programul Adobe Reader, si se poate exporta atat cu Corel cat si cu Photoshop
3. CDR – fisier generat de Corel Draw (atentie, textul sa fie convertit la curbe)
4. PSD – fisier generat de Photoshop (textul nu trebuie convertit deoarece il recunoaste automat)
5. WORD – fisier generat cu ajutorul programului WORD Office
6. TIFF – fisier generat de Photoshop sau Corel

Atentie, rezolutia graficii trebuie sa fie setata la 300dpi. Programul WORD nu are aceasta setare. Daca trimtieti fisierele in format cdr sau psd, avem nevoie si de formatul jpeg, pdf sau tiff, pentru a putea verifica daca imaginile sunt identice, sa nu avem surprize. (lipsa fonturi, imagini neclare etc.)

Sfaturi utile pentru comenzi de pliante a5

Daca esti printre norocosii care se pricep sa isi realizeze grafica de pliante a5 (148x210mm) atunci probabil ca stii de bleed-ul de taiere (marginile) care treuie sa fie de 2mm pe fiecare latura, astfel ca noi sa nu riscam sa taiem text sau elemente ce se doresc sa apara intregi pe grafica. De aceea, este bine ca fundalul sa fie cu 2mm mai mare decat restul elementelor. Daca stiai deja acest lucru, nu lua in considerare fraza anterioara. Imaginile pentru pliante a5 trebuie sa fie la rezolutie 300dpi si acest lucru se face setand inca de la inceput pagina de lucru. In corel este deja setata. In Photoshop trebuie aleasa de la inceputul proiectului. Grafica se va realiza in profil CMYK si nu RGB. In afara de cd-uri personalizate si carduri personalizate din pvc unde imaginile trebuie sa fie RGB, restul produselor publicitare trebuie sa fie realizate in cmyk.

Comments are closed.