Preturi

Cele mai ieftine preturi la flyere si pliante

Gasesti la noi liste de pret flyere si pliante afisate online, astfel incat iti va fi foarte usor sa te hotarasti asupra cantitatii dorite. Pentru diferente mici de pret, poti obtine cantitati mari de flyere si pliante. Daca ai un proiect in care formatul fluturasului sau pliantului este atipic, diferit de ce exista standard la ora actuala, nu ezita sa ne contactezi pe emai si sa soliciti o oferta personalizata.

Te vom ajuta cu mare placere. Fiind firma neplatitoare de TVA, din start ai cele mai bune preturi dar si livrare gratuita in bucuresti si ilfov. Nu mai sta pe ganduri si comanda chiar acum un pachet complet de flyere sau pliante.

Preturi-flyere-ieftine-fluturasiPreturi-pliante-ieftine


La cerere putem oferi preturi personalizate, daca doresti realizarea unor formate atipice, flyere stantate, stanta in cruce, stanta rotunda sau semirotunda, flyere cu agatatoare, si altele. Toate comenzile se trimit pe adresa noastra de email: office.flyere@gmail.com

Cum poti face pretul sa scada?

In tipografie preturile la flyere si pliante pot sa scada, de fapt chiar asta se intampla, odata cu cresterea tirajelor tiparite. Atunci cand tiparesti mai putin, obtii un pret ridicat deoarece exista un extra cost de start in tipografie, pe care il platesti oricum. Acest extra cost se refera la pregatirea filmelor si a placilor tipografice, fara de care comenzile de flyere si pliante nu ar fi posibile, decat cu ajutorul copiatoarelor de print digital ce ne ofera doar tiraje mici si rapide, si nu tiraje de 2-3 mii de fluturasi la un pret bun.

Asadar, sfatul nostru ideal pentru a obtine cel mai bun pret la tipografie bucuresti este sa te axezi pe tirajele mari, care chiar daca la prima vedere par mai scumpe decat cele obisnuite, ele de fapt iti contureaza cea mai buna alegere facuta, pentru ca prin tiparirea de tiraje mari, si rata de pastrare a flyerelor si pliantelor creste.

Spre exemplu, sa spunem ca dispui de un buget doar pentru 1250 de flyere, le comanzi, le imparti si gata, ti-ai luat de o grija, insa nu trebuie sa uiti ca din acele 1250 de persoane care au primit flyerele, o buna parte dintre acestia, le vor arunca, si atunci investitia ta nu mai pare asa avantajoasa. In schimb, daca comanzi un tiraj mai mare care oricum iti ofera un pret pe bucata mult mai bun, atunci si rata de pastrare a flyerului va creste, pentru ca la cateva mii de bucati impartie, chiar daca unii le mai arunca, o mare parte dintre clienti vor genera vanzari.

Diferenta de pret intre color 1 fata si fata-verso

La tirajele de flyere si pliante am conceput cea mai buna oferta de pret care sa includa tiparul color fata-verso. De ce am ales acest lucru? Pentru ca in proportie de 95% majoritatea clientilor comanda fluturasi publicitari si pliante tiparite pe ambele parti.

Astfel ca am creat ofertele de pret care sa includa atat fata cat si verso color. Daca ai o comanda pe care o doresti tiparite doar pe o singura parte, vom fi nevoiti sa aplicam acelasi pret ca pentru color fata-verso, deoarece noi oricum tiparim modelul tau pe coala cu alte cateva modele care incap pe aceeasi placa tipografica si care in general sunt color fata-verso, tocmai de aceea ne permitem sa oferim si cel mai mic pret in Bucuresti si Ilfov, datorita procedeului de cumulare in coala.

Comments are closed.