Plicuri C5 – 162x229mm

Plicuri C5 personalizate ieftine in tipografie

Site-ul Flyereieftine-pliante.ro iti ofera preturi mici la plicuri c5 ieftine. Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem plicuri c5, c4, c6 si DL, la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania.  Preturile afisate sunt pentru hartie standard 90gr. Toate preturile sunt finale si contin tva! Daca ai nevoie de plicuri c5 ieftine iti putem realiza grafica unica si calitativa atat pe partea de DTP cat si print.

Lista de preturi in constructie!

Daca nu ai grafica, poti apela la serviciile noastre de design plicuri c5 unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizata pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau plicuri c5 ieftine. de dimensiuni 162x229mm.

Formatul fisierelor pentru plicuri c5 ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru plicuri c5 ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid.

Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unui plic c5 personalizat , ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

  • Corel Draw – format fisier cdr.
  • Photoshop – format fisier psd.
  • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
  • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
  • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
  • Illustrator – format ai.
  • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
  • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru plicuri c5 ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul plicului c5. De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea plicului 162x229mm.

Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata plicuri c5 personalizate ieftine

Trimitem plicuri c5 personalizate ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. Termenul de realizare al unei comenzi de plicuri c5 este de 2-4 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare. Poate te intereseaza si flyere ieftine si fluturasi bucuresti.

Plata se face la primirea coletului sau cu OP in avans.

Comments are closed.