Etichete autocolante autoadezive

Etichete autocolante autoadezive ieftine

Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem etichete autocolante ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera hartie autocolanta de calitate si preturi mici la etichete autoadezive. Preturile afisate sunt pentru hartie autocolanta standard mata sau lucioasa, dar si transparenta.

Lista de preturi in constructie!


Daca nu ai gasit niciun model pe placul tau, poti apela la serviciile noastre de design si machetare grafica etichete autocolante unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice.

Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau etichete autoadezive ieftine.

Formatul fisierelor la etichete autocolante ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru etichete autocolante ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid.

Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unei etichete autoadezive, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

  • Corel Draw – format fisier cdr.
  • Photoshop – format fisier psd.
  • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
  • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
  • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
  • Illustrator – format ai.
  • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
  • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru etichete autocolante ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul etichetei autoadezive.

De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea stickerului. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata etichete autocolante ieftine

Trimitem etichete autocolante ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie.

Termenul de realizare al unei comenzi de etichete autocolante este de 2-4 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare. Astfel cand ai un proiect care necesita urgenta, te rugam sa mentionezi in email si vom incerca sa il terminam la timp, dar sa iei in calcul si 1 zi in plus pentru livrare. Iti multumim si te asteptam!

Plata se face la primirea coletului sau cu OP. Pentru optiunea de plata cu OP, se va plati 50% avans, restul la livrare.

Comments are closed.