Afise a3

Afise a3 din tipografie Bucuresti flyere

Afise a3 publicitareAnalizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem afise a3 ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera o varietate de hartii si preturi mici la afise a3, a4, a2, a1, a0.Preturile afisate sunt pentru hartie standard de 130gr. Toate preturile sunt finale si contin tva!

Afise publicitare A3+ (310x440mm), hartie 130gr. lucioasa

Tiraj bucati > 10 50 100 300 500 1000 2500
Color o fata 55 lei 133 lei 190 lei 330 lei 490 lei 780 lei 900 lei
Pret./buc. 5,5 lei 2,66 lei 1,90 lei 1,1 lei 0,98 lei 0,78 lei 0,36 lei
 • Preturile NU contin TVA.
 • Transport Bucuresti / ilfov: 15 lei
 • Transport alte localitati: 20 lei
 • Termen de realizare: 2-4 zile lucratoare

Daca nu ai gasit niciun model pe placul tau, poti apela la serviciile noastre de design si machetare grafica afise a3 publicitare unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau afise a3 ieftine.

Formatul fisierelor la afise a3 ieftine 420x297mm

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru afise a3 ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid.

Cu cat formatul este mai atipic si nu 420x297mm, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unor afise de promovare, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru afise a4, a3, a2, a1, a0, 50x70cm, 70x100cm ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul afisului a3.

De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea afisului. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata afise a3 ieftine

In Bucuresti si Ilfov oferim si livrari gratuite, chiar si la carti de vizita ieftine, nu numai la postere a3. In alte orase livram prin curier rapid.

Plata se face la primirea coletului sau cu OP. Pentru optiunea de plata cu OP, se va plati 50% avans, restul la livrare.

Comments are closed.