Calendare de buzunar

Calendare de buzunar personalizate Bucuresti

Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem calendare de buzunar ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera o varietate de hartii si preturi mici la calendare personalizate de perete, de birou, triptice, plannere de perete, iar pe langa acest lucru transportul in Bucuresti si localitatile din Ilfov, este GRATUIT, indiferent de comanda, chiar si pentru 10 bucati. Preturile afisate sunt pentru carton standard de 300 gr mata sau lucioasa. Toate preturile sunt finale si contin tva!

CALENDARE DE BUZUNAR –  format standard 7 x 10 cm. Carton 300gr. Mat sau Lucios.

Tiraj bucati > 100 200 300 500 1000 2000
Color fata, verso alb-negru 35 lei 60 lei 100 lei 100 lei 160 lei 240 lei
Color fata-verso 45 lei 75 lei 110 lei 140 lei 190 lei 280 lei

 • Toate preturile sunt finale.
 • Calendarele se personalizeaza cu detaliile clientului.
 • Optional le putem plastifia fata-verso: 0.10 lei / buc.
 • Optional le putem rotunji colturile: 0.04 lei / buc.
 • Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov indiferent de cantitatea comandata
  Termen de realizare: 1-3 zile lucratoare
 • PENTRU ALTE TIRAJE, VA RUGAM SA SOLICITATI O OFERTA PE E-MAIL: office.flyere@gmail.com

Daca nu ai gasit niciun model pe placul tau, poti apela la serviciile noastre de design si machetare grafica calendare de buzunar ieftine unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau calendare de buzunar ieftine.

Formatul fisierelor la calendare de buzunar ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru calendare de buzunar ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid. Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unor calendare de promovare, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista. Vezi preturile la fiecare in parte: calendare personalizate, calendare de perete, calendare de birou

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru calendare de buzunar ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul calendarului de perete, sau de birou sau buzunar. De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea calendarului. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata calendare de buzunar ieftine

Trimitem calendare de buzunar ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. In Bucuresti si Ilfov toate livrarile sunt gratuite, chiar si la carti de vizita ieftine, nu numai la calendare personalizate. In alte orase, transportul costa 15 lei, indiferent de localitate sau zone mai putin accesibile. NU se platesc kilometri aditionali. Pretul pentru livrare este fix. Plata se poate face la curier, atunci cand primesti coletul. Daca suma depaseste 500 ron, atunci va trebui sa platesti prin banca cu OP. La sumele mai mari, se achiata un avans de 50%, iar restul la livrare. Pentru comenzile mai mari, vom trimite un contract pe care va trebui sa-l semnati si sa-l stampilati, apoi il veti trimite pe email, catre noi. Abia dupa semnarea contractului, vom demara comanda. Termenul de realizare al unei comenzi de calendare de buzunar ieftine este de 1-3 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare. Astfel cand ai un proiect care necesita urgenta, te rugam sa mentionezi in email si vom incerca sa il terminam la timp, dar sa iei in calcul si 1 zi in plus pentru livrare. Poate te intereseaza si flyere ieftine si fluturasi bucuresti. Iti multumim si te asteptam!

Comments are closed.