Transparente

Etichete transparente autocolante ieftine

Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem etichete transparente autocolante ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera hartie autocolanta de calitate si preturi mici la etichete transparente. Preturile afisate sunt pentru hartie autocolanta transparenta. Toate preturile sunt finale si contin tva!

ETICHETE AUTOCOLANTE TRANSPARENTE tiparite in Coli A4

Numar coli A4 > 50 100 200 300 500
etichete transparente alb-negru 100 lei 195 lei 390 lei 550 lei 870 lei
etichete transparente color 130 lei 250 lei 470 lei 690 lei 1090 lei
 • Toate preturile sunt finale.
 • Preturile sunt calculate pentru coli a4 (respectiv 50 buc a4, 100 buc. a4, etc.)
 • Pe o coala a4 puteti incadra mai multe etichete: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16, 20, 24 sau 40
 • Livrare in toata tara prin curier rapid.
  Termen de realizare: 2-5 zile lucratoare
 • PENTRU ALTE TIRAJE, VA RUGAM SA SOLICITATI O OFERTA PE E-MAIL: office.flyere@gmail.com

La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau etichete transparente ieftine.

Formatul fisierelor la etichete transparente ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru etichete transparente ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid. Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unei etichete autocolante transparente, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru etichete autocolante transparente ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul etichetei transparente.

De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea etichetei. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata etichete transparente autocolante

Trimitem etichete transparente autocolante direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. Termenul de realizare al unei comenzi de etichete transparente este de 1-3 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare. Astfel cand ai un proiect care necesita urgenta, te rugam sa mentionezi in email si vom incerca sa il terminam la timp, dar sa iei in calcul si 1 zi in plus pentru livrare.

Iti multumim si te asteptam!

 

 

Comments are closed.