Felicitari

Felicitari personalizate ieftine ca pret

Noi cei de la Flyereieftine-pliante.ro iti oferim preturi mici la felicitari personalizate. Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem felicitari ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Preturile afisate sunt pentru carton standard 300gr. Optional se pot lamina mat sau lucios, sau se pot tipari pe cartoane speciale. Toate preturile sunt finale si contin tva!

Felicitari personalizate – Color fata – verso alb negru. Carton 300gr. mat sau lucios

Tiraj bucati > 50 100 200 300
10 x 15 cm – simple – nepliabile 35 lei 45 lei 85 lei 120 lei
20 x 10 cm – simple – nepliabile 40 lei 50 lei 95 lei 139 lei
format inchis 21 x 10cm, format deschis 21 x 20cm 50 lei 95 lei 180 lei 250 lei
format inchis 14 x 14cm, format deschis 28 x 14cm 50 lei 98 lei 210 lei 295 lei
format inchis 10 x 15cm, format deschis 20 x 15cm 45 lei 80 lei 155 lei 225 lei

 • Toate preturile sunt finale.
 • Optional felicitarile se pot plastifia mat sau lucios.
 • Optional felicitarile pot avea colturi rotunjite.
 • Puteti pune felicitarile in plicuri personalizate.
 • Putem tipari date diferite atat pe felicitare cat si pe plic.
 • Puteti folosi felicitarile si pe post de invitatii personalizate.
 • Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov indiferent de cantitatea comandata.
  Termen de realizare: 2-4 zile lucratoare
 • PENTRU ALTE TIRAJE, VA RUGAM SA SOLICITATI O OFERTA PE E-MAIL: office.flyere@gmail.com

La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau felicitari personalizate ieftine.

Formatul fisierelor la felicitari personalizate ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru felicitari personalizate ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid.

Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unei felicitari personalizate ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista. Dimensiunile felicitarilor in general sunt 10x15cm sau 21x10cm format inchis pliat.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru felicitari personalizate ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul felicitarii.

De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea felicitarii. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata felicitari personalizate ieftine

Trimitem felicitari personalizate ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. Termenul de realizare al unei comenzi de felicitari personalizate este de 2-4 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare.

Plata se face la primirea coletului sau cu OP in avans.

Comments are closed.