Design | Machetare

Vrei un model unic pentru flyere sau pliante?

design machetare grafica flyere plianteExperienta noastra de peste 10 ani in domeniul graficii publicitare iti va servi in realizarea unui model unic de flyer sau pliant, care te va ajuta la promovarea afacerii tale. Realizam machetare grafica folosindu-ne de binecunoscutele si mult utilizatele softuri de design:

  • Corel Draw
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator

Daca nu ai nicio idee despre cum ai vrea sa arate fluturasii tai publicitari sau pliantele, lasa-ne pe noi sa ne punem ideile in practica. Mai jos regasesti preturile noastre la machetare grafica – design flyere – pliante:

  1. design flyere ieftine publicitare : 120 lei
  2. design pliante ieftine publicitare : 250 lei
  3. design logo – sigla firma : 300 lei (2 variante de sigla) | 500 lei (4 variante de sigla)
  4. design afise ieftine publicitare : 40 lei
  5. design mape de prezentare personalizate cu buzunar : 40 lei
  6. design carti de vizita : 30 lei

Pornim de la o sugestie de a ta si apoi o dezvoltam cu sugestiile noastre, iar in final vom obtine rezultatul final. O grafica frumoasa dar mai ales eficienta, pentru ca scopul uni design unic este sa fie eficient si clientul sa tina minte grafica ta, inclusiv produsele sau serviciile oferite si inscrise pe materialele publicitare, respectiv flyere ieftine sau pliante ieftine. Laboratorul nostru de design din Bucuresti iti sta la dispozitie pentru orice proiect pe care il ai in plan. Gasesti si preturi de tiparire flyere ieftine si pliante pe pagina noastra cu Preturi sau pe prima pagina a site-ului nostru.

Nu conteaza ce afacere ai – design-ul grafic conteaza

Fie ca ai un restaurant, o pizzerie sau un salon de infrumusetare, machetarea grafica de exceptie te va scoate in evidenta si mai mult. Trebuie sa tii cont ca imaginile vand si fac cat 1 mie de cuvinte, tocmai pe acest lucru se bazeaza ideile noastre in materie de machetare grafica flyere – pliante. Tinem cont de sugestiile tale si le situam pe primul loc, iar de la ele pornim si conturam cu ideile noastre, astfel grafica va rezulta din imbinarea ideilor tale cu ale noastre. Ne dorim sa iti placa machetele realizate de noi, pentru ca suntem siguri ca ne vei recomanda si la altcineva.

Cum comand grafica – design pentru flyere – pliante?

Cel mai simplu mod este acela de a ne trimite pe email: office.flyere@gmail.com – solicitare de realizare design flyere sau pliante iar noi iti vom raspunde in cel mult 60 de minute, asa ca va trebui sa stai putin cu ochii pe email. Ne spui care este domeniul de activitate pentru care doresti machetare grafica, iar daca ai si niste imagini salvate care vrei sa apara pe modelele grafice, acestea sunt binevenite. Nu trebuie neaparat sa comanzi la noi si printarea fluturasilor si a pliantelor publicitare, pentru ca esti liber sa alegi orice tipografie din bucuresti si nu numai, dar cu siguranta vei dori tiparirea lor de catre noi, deoarece avem cele mai mici preturi pentru print digital dar si tipar offset. Acestea fiind spuse, te asteptam cu comezni pe adresa noastra de email. Succes!

Comments are closed.