Plicuri DL – 110x220mm

Plicuri DL personalizate ieftine in tipografie

Site-ul tipografiei Flyereieftine-pliante.ro iti ofera preturi mici la plicuri DL ieftine, iar pe langa acest lucru transportul in Bucuresti si localitatile din Ilfov, este GRATUIT, indiferent de comanda, chiar si pentru 50 bucati.Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem plicuri c5, c4, c6 si DL, la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania.  Preturile afisate sunt pentru hartie standard 90gr. Toate preturile sunt finale si contin tva! Daca ai nevoie de plicuri Dl ieftine iti putem realiza grafica unica si calitativa atat pe partea de DTP cat si print.

Lista de preturi in constructie!

Daca nu ai grafica, poti apela la serviciile noastre de design plicuri personalizate DL unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizata pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau plicuri dl ieftine. de dimensiuni 110x220mm.

Formatul fisierelor pentru plicuri DL ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru plicuri DL ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid. Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unui plic dl personalizat , ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

  • Corel Draw – format fisier cdr.
  • Photoshop – format fisier psd.
  • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
  • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
  • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
  • Illustrator – format ai.
  • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
  • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru plicuri Dl ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul plicului dl. De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea plicului 110x220mm. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata plicuri DL personalizate ieftine

Trimitem plicuri DL personalizate ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. In Bucuresti si Ilfov toate livrarile sunt gratuite, chiar si la mape de prezentare personalizate, nu numai la plicuri personalizate c4, c5, c6, DL. In alte orase, transportul costa 15 lei, indiferent de localitate sau zone mai putin accesibile. NU se platesc kilometri aditionali. Pretul pentru livrare este fix. Plata se poate face la curier, atunci cand primesti coletul. Daca suma depaseste 500 ron, atunci va trebui sa platesti prin banca cu OP. La sumele mai mari, se achiata un avans de 50%, iar restul la livrare. Pentru comenzile mai mari, vom trimite un contract pe care va trebui sa-l semnati si sa-l stampilati, apoi il veti trimite pe email, catre noi. Abia dupa semnarea contractului, vom demara comanda. Termenul de realizare al unei comenzi de plicuri DL este de 3-14 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare. Poate te intereseaza si flyere ieftine si fluturasi bucuresti.  Astfel cand ai un proiect care necesita urgenta, te rugam sa mentionezi in email si vom incerca sa il terminam la timp, dar sa iei in calcul si 1 zi in plus pentru livrare. Iti multumim si te asteptam!

Comments are closed.