Pliante ieftine

Pliante ieftine de promovare | Preturi minime de tipografie

Cauti pliante ieftine de promovare rapida a afacerii tale? Ai nimerit pe site-ul care trebuie! Suntem o echipa din tipografie bucuresti pregatita sa iti satisfaca dorintele in ceea ce priveste promovarea autentica. Fie ca vrei pliante pentru restaurantul tau, fie ca sunt pliante pentru salon cosmetica, infrumusetare, sau chiar ai multe produse de pus pe pliante de pizzerie, iti stam la dispozitie indiferent de modelul acestora.


La flyereieftine-pliante.ro gasesti cea mai buna oferta la ora actuala, iar dupa ce vei vedea mai jos lista de preturi mici, ne vei da dreptate. Fie ca vrei pliante a4, sau chiar si pliante a3, ai oferte de nerefuzat. Daca crezi ca inca nu te incadrezi in buget, poti opta pentru pliante a5 sau chiar si pliante a6.

Indiferent de marimea acestora, acum ai de unde alege pretul pe masura bugetului tau. Oferim livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov, indiferent de cantitate. Toate preturile de pe acest site sunt finale si contin TVA.

Pliantele publicitare sunt cele mai bune cand vine vorba de promovare mai intensa si de spatiu mai mare pe pagina. Mai ales atunci cand ai multe produse de promovat si nu doresti sa te inchesui pe flyere 1/3 a4 sau flyere a5. Tocmai de aceea daca ai de promovat mai multe produse sau servicii, pentru un buget mic te poti alege cu pliante ieftine a4 pe care sa iti eliberezi imaginatia.

Pentru cine sunt pliantele ieftine a4, a5 sau a6?

In general acest tip de pliante ieftine de promovare sunt pentru majoritatea administratorilor unei afaceri, fie ea prospera sau la inceput.

De regula, la noi apeleaza in proportie mare, managerii de restaurante, urmate imediat de pizzerii, apoi apeleaza la noi si retelele de fast-food si catering, urmate de saloanele de infrumusetare si cosmetica, dar nu in ultimul rand, firmele de servicii funerare,  toti acestia fiind principalii consumatori de pliante ieftine dar si de flyere ieftine. Insa, nu trebuie sa neglijam si celelalte firme care consuma pliante si fluturasi in proportii mai mici care insumate dau un rezultat exorbitant de tiparire.

Pentru ca avem preturi bune la pliante si flyere, suntem solicitati zilnic si incercam sa facem fata cu brio atat calitativ cat si ca termen de executie. Indiferent de afacerea pe care o ai poti opta pentru pliante a4, a5 sau a6 dar tiparim chiar si pliante a3 sau atipice.

Produse de tipografie bucuresti exceptand pliantele ieftine

Tipografia noastra flyereieftine-pliante.ro tipareste toata gama de materiale promotionale exceptand fluturasii promotionali si pliantele ieftine. Majoritatea produselor pot fi puse in mape de prezentare personalizate care neaparat au un buzunar stantat pentru loc carti de vizita ieftine.

E important sa ne contactezi mai ales in perioadele in care stii ca urmeaza targuri si expozitii sau campanii politice, pentru ca te vei putea baza pe noi, iar factorul timp este mai mult decat important. Atunci cand stii ca urmeaza un proiect de amploare si ai nevoie de pliante publicitare, este indicat sa ne anunti din timp pentru a putea organiza toate lucrarile si a nu intarzia niciuna, practic a evita decalajul intre lucrari.

In general tiparim la tipografie bucuresti hartie lucioasa de 130gr dedicata in special flyerelor si pliantelor promotionale, insa nu refuzam alte produse ce se tiparesc pe cartoane speciale intre 200 – 400gr. sau hartii mate sau lucioase intre 70 – 180gr. Nu rata si ofertele noastre la carti de vizita ieftine si mape de prezentare personalizate.

Tipuri de pliere a pliantelor publicitare la tipografie bucuresti

Atunci cand gandesti grafica publicitara pentru pliante promotioanle trebuie sa iti imaginezi deja unde cade indoitura pliantului astfel incat acesta sa ramana estetic chiar si dupa pliere.

Acest lucru depinde numai de graficianul tau, daca are viziunea necesara sau daca vrea sa evite orice complicatie, poate lasa pliantul fara un fundal sofisticat, si poate realiza pliante ieftine simple. Mai jos ai principalele tipuri de pliere la tipografie bucuresti.

  • Pliante indoite in doua – sau bifod
  • Pliante pliate in trei – adica trifold sau scrisoare
  • Pliante pliate in patru – sau fereastra
  • Pliante pliate in patru – dublu fereastra
  • Pliante pliate in forma de Z
  • Pliante pliate tip acordeon

Mai jos gasiti si imagini pentru fiecare.

pliante ieftine promotionale tipuri pliereTransport si plata pliante ieftine din tipografie

Trimitem pliante ieftine din tipografie bucuresti catre toate orasele din Romania, iar cu ajutorul colaborarii noastre cu o firma de curierat speciala pentru noi, putem livra pliante si in alte tari. In Bucuresti si Ilfov, livrarea este gratuita, iar comenzile in alte orase se livreaza la pretul de 30 lei. Modalitatile de plata sunt binecunoscute.

Fie platesti la primirea coletului, daca comanda este mai mica de 500 ron, fie platesti un avans de 50% cu OP daca suma depaseste 500 ron, pret final. Dupa achitarea avansului, trebuie sa ne trimiti dovada platii pe email, urmand ca noi sa dam drumul comenzii tale. Restul de 50% se achita la primirea coletului.

Pentru comenzile achitate cu OP vom emite un contract pe care il vom trimite la dumneavoastra, pentru a il citi, semna si stampila, apoi il veti retrimite pe email-ul nostru stampilat, semnat si scanat. Abia dupa aceasta operatiune vom putea incepe tiparirea comenzii.

Utilaje folosite pentru tiparit flyere si pliante ieftine

Dotarile tipografiei noastre sunt diverse si putem tipari atat print digital cat si tipar offset. Putem tipari pliante si flyere ieftine in tiraje mici folosindu-ne de printer-ul digital de marca, sau in tiraje mari folosindu-ne de aparatura offset in grup de 4 culori.

Pentru finisare avem ghilotine electrice din gama ideal iar pentru faltuire si plastifiere nu am neglijat aparatura, alegand printre cele mai performante aparate. Pentru calendare personalizate avem aparate de gaurit si indosariat cu spira metalica pas 2:1 adica spira mai deasa decat cea 2:1. Pentru brosuri, cataloage si reviste, avem aparat electric de capsat iar pentru carti de vizita avem aparat electric de rotunjire colturi.

Pentru printuri indoor si outdoor avem plotter de mare rezolutie iar pentru etichete autocolante decupate pe contur avem aparat special cu latime de 2 metri.

Acestea fiind spuse, doar creaza in minte produsele de care ai nevoie iar noi le vom produce pe hartie, autocolant, canvas, mesh sau banner. Ultima noutate este ca producem carduri personalizate din pvc atat cu serie variabila cat si nominale.

Comments are closed.