Tipografii – Tipografie Bucuresti | Pret mic

Preturi intr-o tipografie Bucuresti cu vechime

Tipografii-Tipografie Bucuresti 2006Pentru ca iti doresti cele mai bune preturi din Romania, le cauti fie la tipografie in Bucuresti, fie pe www.flyereieftine-pliante.ro unde vei vedea listele afisate. Am inceput direct cu rubrica preturi deoarece aceastea sunt cele care decid soarta clientilor dar si a tipografiilor. Cautatorii de preturi sunt zi de zi cu ochii pe oferte, insa de multe ori preturile extrem de mici nu reflecta si calitatea produselor comandate, astfel ca e mai bine sa apelezi la o tipografie cu experienta, vechime si portofoliu puternic. Daca nu tii prea mult la eticheta, atunci preturile foarte mici si calitatea printurilor scazuta, sunt pentru tine, insa acest lucru poate deruta viitorii tai clienti. Daca aspectul produselor pe care le-ai tiparit si le-ai inmanat clientilor, este slab calitativ iar grafica nu este pe masura, atunci risti sa arunci niste bani, chiar daca ai printat digital sau offset ieftin in Bucuresti sau in alte parti. In primul rand nu alege intotdeauna preturile cele mai mici de pe piata, ca si la masini (un exemplu puternic) nu inseamna ca daca au pret mic, sunt si cele mai indicate spre cumparare. Mai degraba trage cu ochiul la portofoliul tipografiei din Bucuresti ca sa iti faci o idee, apoi solicita o oferta pe email-ul lor, in cazul in care nu au deja ofertele afisate. Daca o tipografie nu are portofoliu, roaga-i sa-ti trimita niste mostre sau imagini cu ce au mai tiparit. Astfel iti vei da seama de calitatea culorilor, insa mare atentie, ca unele culori se vad bine doar pe ecran, nu si cand le atingi ,,live,,. Aproape la orice tipografie din Bucuresti se pot tipari aproximativ toata gama de produse publicitare in regim de print digital sau tipar offset, insa nu toate tipografiile au offset, astfel ca acestea devin intermediari, uneori cu preturi mai mult decat nesimtite. Norocul tau ar fi sa ai cateva oferte pe monitor, astfel incat sa le poti compara si sa poti alege solutia optima pentru tine. Daca bugetul este limitat, probabi te vei multumi cu printuri de calitate slaba, insa mai poti reduce din tirajul pe care vrei sa il comanzi, si poti comanda produsele la o tipografie Bucuresti cu vechime. Poti comanda afise, flyere, pliante, brosuri, cataloage, reviste, calendare personalizate, carti de vizita, invitatii, mape de prezentare, plicuri personalizate, etichete autocolante, diplome personalizate, meniuri restaurante, cutii, carti cu coperta, etichete decupate pe contur, carti de vizita stantate, folio, embosate, serigrafie, tampografie, print uv, invitatii nunta, felicitari si alte produse care iti vin in minte si se pot tipari. Informatii utile oferite de: Tipografie Bucuresti.

Tipografie Bucuresti: ce aleg – print digital sau offset?

Pentru tine ca si client nu conteaza prea mult ce alegi, atata timp cat pretul este favorabil si calitatea pe masura asteptarilor, astfel ca indiferent ca faci comanda in tipografie Bucuresti, sau in alta parte, poti alege:

 • pentru tiraje mici-medii: print digital
 • pentru tiraje mari-foarte mari: tipar offset

De ce sa faci acest lucru? Pentru ca printul digital este dedicat tirajelor mici, executate de multe ori in aceeasi zi, la preturi rezonabile care te avantajeaza. Printul digital se realizeaza pe copiatoare performante, ce valoreaza de la cateva mii de euro in sus. Tiparul offset este recomandat tirajelor mari unde pretul / bucata iese extrem de mic, datorita sistemului diferit de tiparire, fata de cel digital. Spre exemplu, 100 de fleyre a5 vor fi cateva zeci de lei daca le printezi digital si pot ajunge la cateva sute de lei daca le printezi offset, deoarece pe offset se adauga costul placilor si filmelor tipografice, pe cand la digital, se da Print pe hartia comandata si cam atat. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa soliciti o oferta de pret, iar tipografia din Bucuresti iti va trimite oferta, produsele urmand sa fie tiparite digital sau offset in functie de tiraj. In concluzie, nu trebuie sa iti bati capul cu alegerea tipului de print pentru ca de asta se va ocupa tipografia. La noi in tipografie vei gasi intotdeauna solutia optima pentru lucrarile tale, mai ales ca tiparim atat cu aparatura de print digital Xerox (recunoscut ca avand cele mai calitative fonte, depasind Minolta, Canon sau Hp) cat si tipografie offset Heidelberg. Oferim machetare grafica profesionala pentru proiectele tale, cum ar fi:

  1. realizare logo firma (sigla)
  2. design flyere si pliante
  3. design afise publicitare
  4. design brosuri, reviste cataloage
  5. grafica publicitara carti de vizita, mape de prezentare, etc.

Flyere si Pliante in Tipografie Bucuresti

Specialitatea noastra principala in tipografie Bucuresti se refera la print digital si offset de flyere si pliante frumos colorate fata-verso pe hartie lucioasa 130gr. cu livrare gratuita in toata tara incepand cu tirajele de 2500 bucati. Plata se face la primirea coletului, iar in cazul sumelor ce depasesc 1000 lei, plata se face cu OP in avans. Avem, preturi foarte bune si la carti de vizita dar si la alte produse, insa de asta te vei convinge dupa ce stai pe site-ul nostru si te joci cu meniul din partea stanga. Nu o sa treaca mult timp si cu siguranta daca afacerea ta este la inceput, sau deja prospera, vei avea nevoie si de mape de prezentare cu buzunar, bineinteles tot la preturi foarte bune la noi pe site. Acestea fiind spuse, te asteptam cu solicitari pe adresa noastra de email: office.flyere@gmail.com disponibila cautarilor tale ale unei tipografii din Bucuresti.

 

Comments are closed.