Termeni si conditii

Generale
Site-ul www.flyereieftine-pliante.ro este proprietatea Flyere Ieftine Pliante Romania si ofera informatii cu privire la tiparirea flyerelor si pliantelor publicitare promotionale, modelelor si preturilor aferente. Toate informatiile de pe acest site sunt proprietatea www.flyereieftine-pliante.ro. Vizitarea si cumpararea produselor existente pe site, implica aceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Vizitatorii
Au dreptul de a vizualiza produsele, de a accesa paginile site-ului www.flyereieftine-pliante.ro si de a solicita cereri de oferta. Vizitatorii sunt de acord cu termenii si conditiile de pe www.flyereieftine-pliante.ro cat timp se afla pe site.
Accesul
Site-ul www.flyereieftine-pliante.ro poate fi accesat de orice persoana. Accesul nu implica crearea unui cont sau parola pentru a putea beneficia de toate informatiile existente pe acest site.
Cum se comanda pe www.flyereieftine-pliante.ro
Vizitatorii care doresc produsele existente pe siteul www.flyereieftine-pliante.ro o pot face accesand informatiile de contact existente pe site. Comanda se face fie telefonic, fie online. Comanda telefonica este acceptata numai dupa ce vizitatorul trimite prin mail comanda ferma impreuna cu design-ul aferent, daca acesta detine si design. In cazul in care vizitatorul nu are design propriu, www.flyereieftine-pliante.ro pune la dispozitie servicii de design pe care vizitatorul poate beneficia gratuit la flyere si pliante ieftine sau contracost la alte produse publicitare cum sunt: afise, calendare, carti de vizita, mape de prezentare, coli cu antet, cataloage, brosuri, reviste, bilete, invitatii, cd uri imprimate, rollup, autocolant, banner, canvas, mesh, poliplan, colantari auto, colantari vitrine. Comanda online se poate face si prin e-mail, vizitatorul putand trimite mail la office.flyere@gmail.com cu comanda ferma.
Comanda ferma
Comanda ferma se considera valabila numai dupa ce vizitatorul a trimis email catre office.flyere@gmail.com si a precizat in contextul mailului ca solicitarea comenzii este ferma. Prin comanda ferma vizitatorul accepta pretul oferit de www.flyereieftine-pliante.ro dar si termenul de realizare si livrare a comenzii.
Litigii
Prin folosirea siteului www.flyereieftine-pliante.ro vizitatorii isi asuma respectarea Termenilor si Conditiilor afisate pe site. Orice disputa care poate aparea intre www.flyereieftine-pliante.ro si vizitatori se va rezolva fie pe cale amiabila, fie in instanta, conform legilor in vigoare.
Dispozitii finale
www.flyereieftine-pliante.ro interzice copierea sau reproducerea informatiilor aflate pe site. www.flyereieftine-pliante.ro isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie aflata pe site fara anuntul in prealabil a vizitatorilor. Siteul www.flyereieftine-pliante.ro nu poate fi tras la raspundere pentru viteza cu care se incarca siteul, pentru eventualele erori aparute pe site din cauza unor setari sau a altor probleme aparute, probleme care nu tin de administratorul siteului. www.flyereieftine-pliante.ro are dreptul de a introduce pe site reclame, siteuri partenere si linkurile acestora, toate acestea cu respectarea legilor in vigoare. www.flyereieftine-pliante.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile existente pe site, fara o notificare prealabila a clientilor.
Am luat la cunostinta si sunt de acord cu toate informatiile mentionate mai sus.

Comments are closed.