Invitatii nunta, botez

Invitatii personalizate ieftine ca pret

Noi cei de la Flyereieftine-pliante.ro iti oferim preturi mici la invitatii personalizate, iar pe langa acest lucru transportul in Bucuresti si localitatile din Ilfov, este GRATUIT, indiferent de comanda, chiar si pentru 50 de bucati. Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem invitatii ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania.

Ai o nunta, un botez sau un eveniment important, ia-ti grija de la invitatii, deoarece ne ocupam noi. Preturile afisate sunt pentru carton standard 300gr. Optional se pot lamina mat sau lucios, sau se pot tipari pe cartoane speciale.

Lista de preturi in constructie!


La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va uimi participantii la nunta, botezul sau evenimentul tau. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau invitatii personalizate ieftine.

Formatul fisierelor la invitatii personalizate ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru invitatii personalizate ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid.

Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unei invitatii personalizate ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

  • Corel Draw – format fisier cdr.
  • Photoshop – format fisier psd.
  • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
  • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
  • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
  • Illustrator – format ai.
  • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
  • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista. Dimensiunile invitatiilor in general sunt 10x15cm sau 21x10cm format inchis pliat sau simple nepliabile.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru invitatii personalizate ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul invitatiei.

De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea felicitarii. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu. Cu noi, nunta, botezul sau evenimentele tale, vor fi puse bine la punct in ceea ce priveste invitatiile personalizate.

Transport si plata invitatii personalizate ieftine

Trimitem invitatii personalizate ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. Termenul de realizare al unei comenzi de invitatii personalizate este de 2-4 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare.

Plata se face la primirea coletului sau cu OP in avans.

Comments are closed.