Fluturasi publicitari de promovare

Tipografie Bucuresti cu fluturasi publicitari de promovare

Fie ca esti la inceput de drum si visezi ca afacerea ta sa fie promovata intens inca de la inceput, fie ca ai deja experienta, una dintre cele mai bune metode este aceea de a oferi potentialilor clienti fluturasi publicitari de promovare. E

ste evident ca iti folosesc la promovarea afacerii, tocmai de aceea se si numesc ,,de promovare,,.  Nu este singura metoda prin care poti sa iti faci afacerea cunoscuta dar este cea mai ieftina, aproape la fel de ieftina ca promovarea cu carti de vizita, numai ca pe fluturasii publicitari de promovare te poti afirma mai bine, spatiul acestora fiind mai generos in ceea ce priveste design-ul. Nu te grabi atunci cand incepi realizarea grafica, fie ca o faci tu, fie ca apelezi la un grafician, gandeste-te de doua ori inainte sa pui textul pe foaie.

Incearca sa te pui in locul clientului si sa te intrebi daca tu ai pastra acesti fluturasi publicitari de promovare pe care ai de gand sa ii inmanezi necunoscutilor aflati in trecere. Cum am mentionat si in alte articole, este bine sa pui o reducere pe flyerele ieftine, astfel incat sa faci clientul sa pastreze fluturasul. Daca aplici o reducere de 10% sa zicem, si mentionezi ca trebuie sa se prezinte cu fluturasul pentru a beneficia de reducere, atunci cu siguranta ca vei avea sanse mult mai mari in a-ti promova afacerea, clientii fiind aproape obligati fara voia lor, sa pastreze fluturasul pentru a veni cu el la tine si a obtine reducerea bine meritata.

La noi in tipografia din bucuresti oferim consultanta gratuita clientilor care sunt in cautarea unor solutii optime pentru afacerea lor. Pana sa ne apucam de design, facem un studiu referitor la fiecare gen de afacere, ca sa vedem de la ce plecam si incotro ne orientam cu realizarea grafica.

Totul trebuie sa contribuie la cele mai bune idei pentru a putea intra in mintea clientului si a il face sa cumpere produsul fiecaruia dintre antreprenori. Nu uita ca atunci cand mergi la o intalnire de afaceri sa ai cu tine un set de mape de prezentare personalizate cu buzunar, in care sa iti tii flyerele publicitare de promovare dar si cartea de vizita.

Comments are closed.