Flyere ieftine – pliante ieftine octombrie 2016

Ce flyere si pliante ieftine tiparim in octombrie?

Flyere si pliante octombrie 2016 - flyereieftine-pliante.roPreturile bune din Romania in luna octombrie 2016 sunt la noi in tipografie bucuresti atat la flyere ieftine, pliante ieftine, cat si la alte produse. Livram gratuit! Acestea sunt avantajele pe care le oferim atat clientilor vechi cat si celor noi. Ne ocupam de comanda ta de la A la Z iar asta implica si design-ul unde este cazul. Daca ai deja grafica, ai scutit ceva timp din durata de primire a comenzii. Luna octombrie aduce flyere si pliante din domenii diverse deoarece este inceput de an si majoritatea firmelor se organizeaza din timp cu stocuri pentru perioadele urmatoare. Fiecare client este important pentru noi astfel incat incercam sa ii oferim cele mai bune sfaturi si solutii in vederea promovarii sale. Daca el este multumit, noi vom fi mega multumiti, indiferent daca el se va mai intoarce la tipografia noastra sau nu.

Cu cat timp inainte comand flyere in octombrie 2016?

De regula atunci cand stii ca ai un proiect de promovat prin flyere ieftine sau pliante ieftine in luna octombrie 2016 sau oricare ar fi ea, atunci trebuie sa te gandeti cu cel putin 2 saptamani inainte de eveniment, la ce tipografie apelezi sa te ajute sa indeplinesti proiectul la timp. Trebuie sa strangi informatiile pe care le vrei afisate pe fluturasi sau pliante dar si imaginile necesare design-ului acestora. Daca nu ai idei, noi suntem dispusi sa te ajutam deoarece realizam si grafica publicitara si machetare atat pentru flyere publicitare cat si pentru pliante de promovare. Deci, ia-ti din timpul tau 2 saptamani inainte de ziua finala in care ai nevoie de produsele comandate, deoarece acesta este un termen in care te poti incadra lejer si esti sigur ca vei primi comanda la timp. Altfel, cu cat te gandesti mai tarziu cu atat risti sa dai din colt in colt pe ultima suta de metri implorand zeii sa te ajute sa gasesti o tipografie care sa aiba timp si pentru tine. Caci, din experienta noastra iti spune ca tipografiile chiar au de lucru iar la termene urgente se percep taxe de urgenta, asa ca fii pe faza. Pentru un proiect nou in octombrie 2016 ai nevoie si de flyere si pliante cat mai ieftine pentru a-ti promova afacerea intr-un mod spectaculos. Comenzile se pot trimite pe emailul nostru: office.flyere@gmail.com

Octombrie 2016 vine cu preturi mici la flyere si pliante

Clientii ne cunosc dupa preturile mici la flyere si pliante pe care le avem si in octombrie 2016 astfel ca acestia apeleaza cu incredere la noi si stiu ca vor fi serviti ca de fiecare data prompt si calitativ. O lista cu preturile lunii octombrie 2016 la flyere si pliante o poti vedea daca accesezi linkul pus la dispozitie in fraza pe care tocmai ai citit-o. Interesant la ofertele noastre este ca preturile sunt finale, si nu vor include tva-ul deoarece firma noastra este neplatitoare de tva si in acest an. Mai mult, livrarea este gratuita in toata tara la orice comanda de minim 2500 flyere sau pliante in octombrie 2016 si vom putea tine aceasta oferta tot timpul anului, prin colaborarea noastra reusita cu firmele de curierat cu care avem contracte. Profita si tu!

Comments are closed.