Carti cu coperta

Carti cu coperta ieftine din tipografie Bucuresti

Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem carti cu coperta ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera o varietate de cartoane si preturi mici la cartile a4, a5, b5, iar pe langa acest lucru transportul in Bucuresti si localitatile din Ilfov, este GRATUIT, indiferent de comanda, chiar si pentru 10 bucati. Preturile afisate sunt pentru interior din hartie standard 80-90gr si coperta de 300gr mata sau lucioasa neplastifiata. Pentru alte oferte personalizate in functie de necesitatile tale, solicita o oferta pe email. Toate preturile sunt finale si contin tva! Daca ai nevoie de carti ieftine iti putem realiza grafica unica si calitativa atat pe partea de DTP cat si print.

Carti A5  (149 x 210 mm) – Coperta Color 300gr. + Interior Alb-Negru 80gr.

Tiraj bucati > 50 100 150 200
interior 100 pagini alb-negru 175 lei 330 lei 480 lei 615 lei
interior 200 pagini alb-negru 280 lei 525 lei  770 lei 980 lei
interior 300 pagini alb-negru 382 lei 730 lei 1050 lei 1350 lei

Carti B5 (176 x 250 mm)  – Coperta Color 300gr. + Interior Alb-Negru 80gr.

Tiraj bucati > 50 100 150 200
interior 100 pagini alb-negru 330 lei 620 lei 910 lei 1160 lei
interior 200 pagini alb-negru 500 lei 950 lei  1390 lei 1770 lei
interior 300 pagini alb-negru 680 lei 1290 lei 1870 lei 2390 lei

Carti A4 (210 x 297 mm)  – Coperta Color 300gr. + Interior Alb-Negru 80gr.

Tiraj bucati > 50 100 150 200
interior 100 pagini alb-negru 350 lei 670 lei 965 lei 1245 lei
interior 200 pagini alb-negru 560 lei 1050 lei  1530 lei 1960 lei
interior 300 pagini alb-negru 755 lei 1440 lei 2090 lei 2670 lei

 • Toate preturile sunt finale.
 • Coperta se tipareste color conform machetei clientului
 • Optional putem plastifia coperta (solicitati pret in functie de cantitatea dorita)
 • Legarea filelor se face prin brosare (lipire termica la fel ca orice carte din comert)
 • Daca doriti cotatie de pret pentru alt format sau alt numar de file, solicitati cotatia pe email.
 • Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov indiferent de cantitatea comandata.
  Termen de realizare: 1-5 zile lucratoare
 • PENTRU ALTE TIRAJE, VA RUGAM SA SOLICITATI O OFERTA PE E-MAIL: office.flyere@gmail.com

Daca nu ai grafica, poti apela la serviciile noastre de design carti cu coperta unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizata pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau carti cu coperta ieftine.

Formatul fisierelor pentru carti cu coperta ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru carti cu coperta ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid. Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unei carti, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru carti a4, a5, b5 ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul cartii. De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea cartii cu coperta. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata carti cu coperta ieftine

Trimitem carti cu coperta ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. In Bucuresti si Ilfov toate livrarile sunt gratuite, chiar si la mape de prezentare personalizate, nu numai la carti a4, a5, b5. In alte orase, transportul costa 15 lei, indiferent de localitate sau zone mai putin accesibile. NU se platesc kilometri aditionali. Pretul pentru livrare este fix. Plata se poate face la curier, atunci cand primesti coletul. Daca suma depaseste 500 ron, atunci va trebui sa platesti prin banca cu OP. La sumele mai mari, se achiata un avans de 50%, iar restul la livrare. Pentru comenzile mai mari, vom trimite un contract pe care va trebui sa-l semnati si sa-l stampilati, apoi il veti trimite pe email, catre noi. Abia dupa semnarea contractului, vom demara comanda. Termenul de realizare al unei comenzi de carti cu coperta este de 4-14 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare. Astfel cand ai un proiect care necesita urgenta, te rugam sa mentionezi in email si vom incerca sa il terminam la timp, dar sa iei in calcul si 1 zi in plus pentru livrare. Poate te intereseaza si flyere ieftine si fluturasi bucuresti. Iti multumim si te asteptam!

 

 

Comments are closed.