Bannere publicitare UV

Bannere publicitare ieftine cu pret online

Banner-outdoor-pvc-poliplan-frontlitPe site-ul nostru Flyereieftine-pliante.ro gasesti bannere publicitare probabil la cel mai mic pret online, iar pe langa acest lucru transportul in Bucuresti si localitatile din Ilfov, este GRATUIT, indiferent de comanda, chiar si pentru 2 bucati (de minim 50x50m ca dimensiune). Analizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem bannere publicitare ieftine la un pret foarte avantajos.  Preturile afisate sunt pentru banner (poliplan frontlit) standard cu grosime de 510gr. Toate preturile sunt finale si contin tva!

Bannere publicitare (poliplan/frontlit) UV, cu capse incluse

Dimensiune Pret total (capse de prindere incluse)
100 x 50 cm
100 x 150 cm
100 x 200 cm
150 x 150 cm
150 x 200 cm
200 x 200 cm
250 x 100 cm
100 x 300 cm
150 x 300 cm
200 x 300 cm
100 x 400 cm
150 x 400 cm
100 x 500 cm
150 x 500 cm


Daca nu ai grafica realizata, poti apela la serviciile noastre de design si machetare grafica bannere publicitare unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice.

Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta.

Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau bannere publicitare ieftine. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai.

Formatul fisierelor la bannere publicitare ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru bannere publicitare ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid.

Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unor bannere publicitare, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

  • Corel Draw – format fisier cdr.
  • Photoshop – format fisier psd.
  • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
  • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
  • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
  • Illustrator – format ai.
  • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
  • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru bannere publicitare cu preturi ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul banerului.

De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea banerului. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Livram bannere atat in bucuresti, cat si brasov, hunedoara, cluj, timisoara, iasi, botosani, bistrita, constanta, arad, baia mare, focsani, buzau, ploiesti, pitesti, oradea, otopeni, zalau.

Transport si plata bannere ieftine publicitare

Trimitem bannere ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. Termenul de realizare al unei comenzi de bannere ieftine publicitare este de 2-4 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare.

Astfel cand ai un proiect care necesita urgenta, te rugam sa mentionezi in email si vom incerca sa il terminam la timp, dar sa iei in calcul si 1 zi in plus pentru livrare.

Aplicatiile pentru bannere sunt diverse astfel ca executam: bannere laterale, de interor, exterior, bannere pentru campanii politice, bannere electorale, roll-up, luminoase, mesh, stradale, bannere stalpi cu suport metalic si lant, bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6, bannere autocolante. Poate te intereseaza si flyere ieftine si fluturasi bucuresti. Iti multumim si te asteptam!

Comments are closed.