Afise a2 – 420 x 594mm

Afise a2 din tipografie Bucuresti pliante

afise a2 - publicitareAnalizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem afise a2 ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera o varietate de hartii si preturi mici la afise a4, a3, a2, a1, a0. Preturile afisate sunt pentru hartie standard de 130gr. Toate preturile sunt finale si contin tva!

Afise publicitare A2 (420x594mm), hartie 130gr. lucioasa

Tiraj bucati > 5 10 100 200 300 500 1000
Color o fata 150 lei 250 lei 435 lei 600 lei 635 lei 860 lei 1200 lei
 • Toate preturile sunt finale.
 • Livrare in toata tara prin curier rapid.
  Termen de realizare: 2-4 zile lucratoare

Daca nu ai gasit niciun model pe placul tau, poti apela la serviciile noastre de design si machetare grafica afise a2 publicitare unde avem de asemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice.

Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta.

Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau afise a2 ieftine.

Formatul fisierelor la afise a2 ieftine 420x594mm

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru afise a2 ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid. Cu cat formatul este mai atipic si nu 420x594mm, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unor afise de promovare, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista.

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru afise a4, a3, a2, a1, a0, 50x70cm, 70x100cm ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul afisului a2. De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea afisului.

Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata afise a2 ieftine

In Bucuresti si Ilfov oferim si livrari gratuite, chiar si la carti de vizita ieftine, nu numai la postere a2. In alte orase livram prin curier rapid.

Plata se face la primirea coletului sau cu OP. Pentru optiunea de plata cu OP, se va plati 50% avans, restul la livrare.

Comments are closed.