Afise publicitare

Afise publicitare din tipografie Bucuresti

afise publicitareAnalizeaza ofertele noastre de pret afisate mai jos si te vei convinge ca avem afise publicitare ieftine la un pret foarte avantajos, probabil cel mai mic pret din Romania. Flyereieftine-pliante.ro iti ofera o varietate de hartii si preturi mici la afise a4, a3, a2, a1, a0, iar pe langa acest lucru transportul in Bucuresti si localitatile din Ilfov, este GRATUIT, indiferent de comanda, chiar si pentru 10 bucati. Preturile afisate sunt pentru hartie standard de 130 – 170gr. Toate preturile sunt finale si contin tva!

Afise publicitare A4 (210x297mm), hartie 130gr. lucioasa

Tiraj bucati > 10 50 100 300 500 1000 2000
Color o fata 25 lei 35 lei 65 lei 135 lei 220 lei 420 lei 590 lei

Afise publicitare A3+ (310x440mm), hartie 130gr. lucioasa

Tiraj bucati > 10 50 100 300 500 1000 2000
Color o fata 50 lei 70 lei 130 lei 270 lei 400 lei 590 lei 680 lei

Afise publicitare A2 (420x594mm), hartie 130gr. lucioasa

Tiraj bucati > 5 10 100 200 300 500 1000
Color o fata 125 lei 200 lei 435 lei 600 lei 635 lei 860 lei 1190 lei
 • Preturile NU contin TVA.
 • Transport Bucuresti / ilfov: 15 lei
 • Transport alte localitati: 20 lei
 • Termen de realizare: 2-4 zile lucratoare

Daca nu ai gasit niciun model pe placul tau, poti apela la serviciile noastre de design si machetare grafica afise publicitare unde avem deasemenea cele mai bune preturi. La noi in tipografie bucuresti vei gasi solutii de promovare atat generale cat si atipice. Realizam gama de produse clasica precum carti de vizita ieftine, afise, calendare personalizate, felicitari, invitaii, agende, brosuri, cataloage, reviste, plicuri personalizate, dar si alte produse atipice precum cutii personalizate, roll-upuri, bannere, autocoalnte, atat etichete autoadezive cat si din hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne soliciti pe email o cerere de pret personalizate pentru afacerea ta. Consultanta este gratuita iar design-ul realizat de noi iti va propulsa afacerea in timp scurt si memorabil pentru clientii tai. Noi nu tiparim doar pliante ieftine publicitare sau afise publicitare ieftine.

Formatul fisierelor la afise publicitare ieftine

Se accepta aproape toate formatele clasice stiute de majoritatea clientilor atunci cand doresti sa trimiti grafica pentru afise publicitare ieftine daca o ai deja. Mai jos ai lista cu formatele acceptate de noi si care ne ajuta sa pregatim de print fisierele tale mult mai rapid. Cu cat formatul este mai atipic, grafica fiind realizata in programe mai putin cunoscute, cu atat ne este mai greu sa o exportam si sa o pregatim de print, deoarece nu toate programele sunt bune pentru realizarea unor afise de promovare, ci in general se stiu cele clasice afisate mai jos:

 • Corel Draw – format fisier cdr.
 • Photoshop – format fisier psd.
 • Jpeg – format digital exportat din corel, photoshop, illustrator, word, power point, etc.
 • Tiff – format digital exportat din corel, photoshop sau illustrator.
 • PDF – format ce apartine programului Adobe Reader (de regula instalat pe toate pc-urile)
 • Illustrator – format ai.
 • Word – format cunoscut al programului de scrie word din gama Office
 • Powr Point – format la fel ca si cel word

Acestea fiind spuse, ai de unde alege, atunci cand vrei sa trimiti fisierul bun de print. Daca ne intrebi pe noi, am prefera Corel, Photoshop sau Illustrator, deoarece putem modifica bleed-ul de taiere, atunci cand el nu prea exista. Vezi preturi pentru fiecare dimensiune in parte: afise a4, afise a3, afise a2, afise 50×70, afise 70×100, afise a1, afise a0

Sfaturi utile

Atunci cand ai deja grafica pentru afise a4, a3, a2, a1, a0, 50x70cm, 70x100cm ieftine, verifica daca textul este convertit la curbe, optiune valabila doar pentru Corel Draw, verifica daca textul sau imaginile sunt prea aproape de margini, altfel riscam sa taiem din ele, ceea ce inseamna ca nu vom tipari fisierul tau. In cazul in care textul este in margine, trebuie mutat mai spre interiorul afisului. De obicei trebuie sa ai minim 3mm distanta fata de marginea afisului. Urmeaza sa verifici daca imaginile tale sunt clare si nu se vad pixelate, daca au rezolutie 300dpi si daca sunt in profil CMYK. In cazul in care nu te pricepi, trimite-ne fisierul asa cum este si il vom verifica noi gratuit, apoi iti vom raspunde pe email daca il putem da in lucru sau nu.

Transport si plata afise ieftine

Trimitem afise ieftine direct din tipografie bucuresti prin firma de curierat rapid care ne sta la dispozitie ori de cate ori avem nevoie. In Bucuresti si Ilfov toate livrarile sunt gratuite, chiar si la carti de vizita ieftine, nu numai la afise publicitare. In alte orase, transportul costa 15 lei, indiferent de localitate sau zone mai putin accesibile. NU se platesc kilometri aditionali. Pretul pentru livrare este fix. Plata se poate face la curier, atunci cand primesti coletul. Daca suma depaseste 500 ron, atunci va trebui sa platesti prin banca cu OP. La sumele mai mari, se achiata un avans de 50%, iar restul la livrare. Pentru comenzile mai mari, vom trimite un contract pe care va trebui sa-l semnati si sa-l stampilati, apoi il veti trimite pe email, catre noi. Abia dupa semnarea contractului, vom demara comanda. Termenul de realizare al unei comenzi de afise ieftine publicitare este de 1-3 zile lucratoare + 1 zi pentru livrare. Astfel cand ai un proiect care necesita urgenta, te rugam sa mentionezi in email si vom incerca sa il terminam la timp, dar sa iei in calcul si 1 zi in plus pentru livrare. Poate te intereseaza si flyere ieftine si fluturasi bucuresti. Iti multumim si te asteptam!

Comments are closed.